Coaching

JE KAN BIJ MIJ TERECHT MET VRAGEN OVER

Het vergroten van je zelfinzicht, het ontdekken van je talenten en drijfveren, het begrijpen van je valkuilen en leren hoe hier effectiever mee om te gaan, het aanleren van nieuwe competenties. Als je het gevoel hebt op een bepaalde manier niet verder te komen in je werkzame of privé leven help ik je met het verkrijgen van zelfinzicht en een nieuw perspectief.

Als erkend psychologe kan ik je tevens helpen met het verwerken van nare ervaringen die je belemmeren om vrij en vol vertrouwen in het leven te staan. Ik ondersteun je bij het bereiken van je doelen door het aanleren van nieuwe vaardigheden en je te coachen op transformatie van je situatie.

ZO WERK IK

Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we je doelen helder krijgen om te komen tot een passend plan van aanpak. Na het accorderen gaan we zo snel mogelijk van start. Ik bied de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te kunnen werken en kan je bezoeken op het moment en de plek, die jou het beste uitkomt. Een coachtraject geven we samen vorm en is voor jou op maat gemaakt. Als je het leuk vindt kan je huiswerkopdrachten mee krijgen om te experimenteren en te oefenen.

Afhankelijk van je vraag en voorkeur kunnen vragenlijsten en testen een onderdeel zijn van jouw persoonlijke traject. Ik werk het liefste ervaringsgericht, dus niet alleen praten maar ook vooral voelen in je lijf en ervaren wat er met je gebeurd. Durven voelen en experimenteren hoe het voor je is als je het anders doet. Ik maak gebruik van familieopstellingen en systemisch werken als je tegen herhalende patronen aanloopt welke een dieper liggende oorzaak hebben. Door te gaan opstellen, word je bewust van wat er is en kan je energie weer gaan stromen en blokkades worden opgeheven. Voor het verwerken van trauma’s en nare herinneringen, maak ik gebruik van EMDR of EFT. Andere methodes waar ik graag gebruik van maak zijn: creatieve oefeningen, visualisaties, het opsporen van negatieve en belemmerende gedachten.

Het resultaat van mijn begeleiding is dat je meer zelfvertrouwen en innerlijke rust krijgt. Je kan dat wat belangrijk is voor jou helder verwoorden en communiceren naar anderen. Je hebt een gepaste assertiviteit om op een goede manier voor jezelf te zorgen. Je leert focus aan te brengen in je leven en prioriteiten te stellen. Je gaat zelf nieuwe stappen zetten en leert jezelf op een constructieve wijze ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Mijn kernwaardes zijn: veiligheid, vertrouwen, echtheid, verandering vanuit kwetsbaarheid.

CERTIFICERINGEN

Master: Arbeid- en Organisatiepsychologie Rijksuniversiteit Groningen

Master: Sociale Psychologie Rijksuniversiteit Groningen.

Familie opstellingen en systemisch werken: NIP

Erkend docent organisatiepsychologie en toegepaste psychologie

EMDR behandeling