Anita Smeding verbindt zich als expert aan innovatiehuis

Anita Smeding gekozen als vertegenwoordiger voor NOLOC ledenraad regio Noord-Nederland
9 september 2013
Anita Smeding geeft presentatie voor ondernemers in Noord-Oost Friesland
8 oktober 2013
Show all

Anita Smeding verbindt zich als expert aan innovatiehuis

Drs. Anita Smeding Coaching en Consultancy verbindt zich als expert aan het Innovatiehuis ‘Lauwersdelta’.

Drs. Anita Smeding is sinds september verbonden aan het innovatiehuis als expert op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en omgaan met vraagstukken op het gebied van personeel. Naast twee afgeronde universitaire opleidingen: sociale psychologie (waar het gaat om samenwerken en het werken in groepen) en arbeids-, organisatie-, en personeelspsychologie, heeft zij ruim negen jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.

“Ik heb vele ups- en downs meegemaakt, zoals veranderingen in subsidiestromen en markten. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat ondernemen telkens opnieuw je koers bepalen is. Voor het innovatiehuis Lauwersdelta organiseer ik thematische trainingen en inhoudelijk informatieve workshops om deelnemers te ondersteunen zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen en zodoende steviger in hun functie te staan en meer omzet te genereren.

Anita Smeding beschikt over jarenlange ervaring met het persoonlijk begeleiden van allerlei mensen, welke om verschillende reden zich bij haar aanmelden. Meestal zijn ze persoonlijk en professioneel vastgelopen of zitten ze met een moeilijke situatie. Deelnemers worden gecoached op zelfinzicht en bewustwording om datgene te gaan doen wat werkelijk bij hen past en wat hen gelukkig maakt. ‘’Ik heb diverse klanten mogen ondersteunen bij het opzetten van hun eigen onderneming en het verder groeien als ondernemer. Voor organisaties houd ik me vooral bezig met vraagstukken op het gebied van verdere professionalisering, het verbeteren van de samenwerking en in het verlengde daarvan verzuimpreventie, begeleiding en re-integratie’’.

Anita Smeding
Niels Tel heet namens het Innovatiehuis Lauwersdelta Anita Smeding van harte welkom!

Ik ben op mijn best als ik mijn ervaringen en opgedane kennis en praktijkvoorbeelden mag delen ter inspiratie en ter versterking van anderen. Mijn sterke punt is dat ik goed kan luisteren en de beweegredenen van mensen en hun situaties wil begrijpen, vanuit het begrip volgt meestal de oplossing van het vraagstuk, aldus Anita Smeding.

Ik ga me bezig houden met het versterken van ondernemerschap door het geven van inhoudelijke training en workshops. De meeste ondernemers zijn vakmensen en ondernemerschap leer je gaande weg. Naar mate je verder komt op je ondernemerspad ontdek je dat ondernemerschap een vak apart is! Je kan nog zo’n goed ondernemingsplan hebben geschreven, de praktijk blijkt altijd weerbarstiger. We kunnen van elkaar leren door het delen van informatie en best practise maar ook door durven te vragen en uit te wisselen zodat we wellicht sneller vooruit komen”.

Anita
Anita
Ik werk als zelfstandig gevestigde psycholoog en ben erkend docent toegepaste psychologie en organisatiepsychologie. Mijn doel is om te inspireren voor een betere wereld. Ik doe dit door bewustmaking en het werken aan positieve veranderingen middels coaching, training en consultancy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *